RC Job Days

Het VRG-team staat voor jou klaar!


Weet jij welk beroep je wil uitoefenen na het behalen van je diploma?

Ontdek samen met het Vlaams Rechtsgenootschap Brussel jouw toekomstmogelijkheden op de RC Job Days. We nodigen je uit om kennis te maken met de vele mogelijke carrièrepaden in de weken van 22 en 29 maart.

Er komen diverse domeinen aan bod, zowel studenten Criminologische Wetenschappen als Rechten via interactieve infosessies.

Wie weet vind jij wel je droomjob!

23 maart 2021

Ooit afgevraagd of de sector private veiligheid jou zou liggen? Ben je benieuwd wat deze sector jou te bieden heeft? VRG Brussel biedt in samenwerking met Seris Security jou de mogelijkheid om dit zelf te ontdekken!

24 maart 2021

Met veel genoegen biedt het Vlaams Rechtsgenootschap Brussel jullie een lezing aan van Anthon Van Dyck, VUB-alumni en mensenrechtenlobbyist bij Demens.nu.

25 maart 2021

Het Family Justice Center is u vast en zeker geen onbekende organisatie. Onze gastspreker komt u meer vertellen over de werking en het doel van het FJC. Deze organisatie brengt verschillende organen samen onder één dak om slachtoffers van huiselijk geweld te kunnen opvangen, helpen en beschermen. Men streeft ernaar om dit op een laagdrempelig en warme manier te doen. Het FJC biedt een luisterend oor en een oplossing voor individuen/gezinnen die in een moeilijke positie zitten.

26 maart 2021

Joëlle Camu is rechter alsook tweede kamervoorzitter voor de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen. Zij zal ons meer vertellen over de werking van dit rechtscollege. Daarnaast zal onze gastspreker kunnen toelichten wat haar twee functies inhouden. Wil je graag meer te weten komen over dit administratief rechtscollege of hoe je hier aan de slag zou kunnen gaan? Schrijf u dan zeker in!

29 maart 2021

Verdere informatie volgt spoedig!

30 maart 2021

Verdere informatie volgt spoedig!

31 maart 2021

Verdere informatie volgt spoedig!

1 april 2021

Verdere informatie volgt spoedig!

2 april 2021

Verdere informatie volgt spoedig!