Partnerdossier

Partnerdossier 2022-2023

Jaarlijks stelt het Vlaams Rechtsgenootschap Brussel met veel trots haar partnerdossier voor. In ons partnerdossier zetten wij graag in korte lijnen uiteen welke activiteiten het Vlaams Rechtsgenootschap Brussel zal organiseren en de mogelijkheden die we kunnen aanbieden aan uw bedrijf.

Het Vlaams Rechtsgenootschap Brussel is de studentenvereniging voor de faculteit Rechten en Criminologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Als feitelijke vereniging behartigen wij de belangen van een 2000-tal studenten. Naast het organiseren van ontspannende activiteiten, gaande van culturele uitstappen tot een prestigieus galabal, zetten wij ons ook volop in voor de professionele toekomst van onze juristen en criminologen in spe. Met een actief bestuur van 65 leden zullen wij ook in het komende academiejaar 2022-2023 professionele activiteiten op touw zetten.

Neem contact op:

Vlaams Rechtsgenootschap Brussel
Pleinlaan 2, 1050 Elsene
vrg@vub.be

Volg ons:

2630

Facebook

328

Linkedin

757

Instagram

Heeft uw bedrijf interesse?

Jaarlijks sluit het Vlaams Rechtsgenootschap Brussel tientallen partnerschappen met advocatenkantoren, consultancy en overheidsbedrijven. We hebben tot nu toe geweldige reacties ontvangen en we doen er alles aan om solide partnerschappen uit te bouwen.

Heeft u een voorstel?

Wij bieden aan de hand van ons partnerdossier verscheidene formules aan die u mogelijks zouden interesseren. Indien u echter zelf over een voorstel beschikt of hulp wenst bij het uitvoeren van een eigen evenement, twijfel dan niet om ons te contacteren.

Samen zorgen wij voor een vlotte doorstroom van de schoolbanken naar het werkleven.

‘Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people’

Steve Jobs